Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017

Η "Νέα Γενιά" του Στάθη Ντόβα απ' την B-otherSide records


O Στάθης Ντόβας με το ήθος του και με το τραγουδιστικό ύφος του επιστρέφει την διαδικασία της μελοποιίας πίσω στις αρχέγονες ρίζες της.
Παρ΄ όλο το νεαρό της ηλικίας του, οι κοφτεροί στίχοι του και οι δωρικές μουσικές του κρύβουν μια τεράστια ωριμότητα και έναν προβληματισμό που εφορμά από τον κοινωνικό περίγυρο και αγκαλιάζει κάθε έκφανση της ζωής μας. Με αυτήν την δουλειά, γεννιέται ένας άρρητος δεσμός που μεταλαμπαδεύει τα πρώτα έργα του Διονύση και του Πάνου Σαββόπουλου, το κοινωνικό τραγούδι διαμαρτυρίας και το κίνημα του πανκ, σε μια φρέσκια και νοητή συνέχεια και συνέπεια καλλιτεχνικής ευαισθησίας.
'Ένα τέτοιο φλεγόμενο έργο δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο και δίνει την χαρά στην B-otherSide records να το παρουσιάσει σε μορφή βινυλίου που συνοδεύεται από cd και δισέλιδο ένθετο, σε 150 αριθμημένες κόπιες.

Ο Στάθης Ντόβας είναι ένας τραγουδοποιός που ζει στην Αθήνα. Μετά από κάποιες προσπάθειες να δημιουργήσει μουσική στα πλαίσια ενός συγκροτήματος, αποφάσισε να συνεχίσει μόνος του. Παίζει ηλεκτροακουστική μουσική ενώ με τους στίχους του περιγράφει την σύγχρονη κοινωνία έτσι όπως αυτός την βιώνει. Ο πρώτος του δίσκος ονομάζεται ''Νέα Γένια''.


Περισσότερα στοιχεία και πληροφορίες για τον καλλιτέχνη και τη δισκογραφική εταιρεία,
στους παρακάτω συνδέσμους:Δεν υπάρχουν σχόλια: